utorok 14. apríla 2009

Nacistická základňa na Mesiaci

Nemci pristáli na Mesiaci už na začiatku roka 1942 používajúc svoje najväčšie lietajúce taniere typu Miethe a Schriever. Miethe bol univerzálny tanier, 15 metrov vysoký a 50 široký, kým Schriever s Walterovou turbínou bol postavený ako interplanetárne prieskumné vozidlo. Mal priemer 60 metrov, 10 poschodí na ubytovanie posádky a výšku 45 metrov.

Vladimír Terziski, prezident Americkej Akadémie "odpadlíckych" vied vo svojom výskume dokázal, že na Mesiaci je jednoznačne atmosféra, voda aj vegetácia a človek pri Mesačnej prechádzke rozhodne nepotrebuje skafander.

Všetko čo NASA denne hovorí svetu o Mesiaci je znôžka lží. Dôvod na stráženie týchto tajomstiev je, že mocné štáty si neprajú aby sa na mesiac dostali aj krajiny tretieho sveta. Vďaka podmienkam podobným tým na Zemi je budovanie základne na Mesiaci jednoduché. Nemci začali hĺbiť šachty pod tunelom už v deň ich prvého príletu a do konca vojny mali na Mesiaci malé výzkumné stredisko.

Keď Rusi a Američania spolu tajne prvýkrát pristáli na mesiaci, prvú noc strávili ako hostia Nacistov práve v tomto zariadení.

Po konci vojny v Máji 1945 Nemci pokračovali v rožširovaní svojej výzkumnej stanice na odvrátenej strane mesiaca, neďaleko od južného pólu až po dnešnej prosperujúcej kolónie Neu Schwabenland.

NASA robí pravidelné lety nad Mesiacom, vždy je to tá istá historka - hľadanie vody a robenie geologických prieskumov na odvrátenej strane v tmavom kráteri, kým v skutoňosti bombardujú túto základňu.

Odkazy:


6 komentárov:

  1. martin6:23

    verejnost netusi ze vela nacistickych vodcov ktory boli oznaceni za mrtvych zije dodnes na mesiaci.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný6:45

    ale nekonkuruj s "jesterkami"?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný9:13

    HAHAHAHAHHAAHA
    Napisat seriozny clanok s odkazom na uncyclopediu

    epic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný8:46

    nacisti ti tam doteras ziju z novim vodcom. hail

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný1:54

    :-D toto je co za clanok :-D jasne. Podmienky podobne ako na zemi :-D ha ha ha

    OdpovedaťOdstrániť